Stil Intermed Srl – Sisteme tehnice de curățenie

Compania Stil Intermed are ca obiect de activitate distribuție cu vânzare a sistemelor și soluțiilor profesionale pentru spălare, curățare și igienizare. Gamele de produse includ echipamente, accesorii și detergenți profesionali pentru spălare automată și manuală, adresate spălării fără atingere și fără a afecta suprafețele de curățare, detergenții fiind biodegradabili peste 90%. La baza înființării companiei a stat introducerea în piață a unei game noi de detergenți profesionali destinați spălătoriilor auto, distribuiți pe plan local, în zona Moldovei.

Adaptarea la cerințele clienților a avut ca rezultat dezvoltarea pieței de desfacere, prin mărirea ariei de acoperire la nivel regional, completarea gamei de detergenți auto, includerea gamelor de detergenți industriali și casnici, dar și a echipamentelor profesionale necesare pentru dotarea completă a unei spălătorii auto manuale și self wash. În prezent ne adresăm tuturor companiilor ce includ în fluxul tehnologic soluții și tehnologii profesionale complete de igienizare și curățare.

Sprijinim clienții noștri prin consultanță și service complet, garanție a echipamentelor noi sau second-hand și vânzarea efectuată la adresa clientului. Produsele comercializate au o calitate constantă și superioară, respectând normele și standardalele europene în vigoare, sunt fabricate în Italia cu ingrediente de calitate, având certificări ISO. Folosirea produselor noastre oferă garanția curățării și întreținerii profesionale de calitate a suprafețelor de orice tip. Pentru a menține nivelul calitativ facem eforturi permanente pentru achiziționarea tehnologiilor de ultimă generație cât și pregătirea corespunzătore a personalului.

Suntem tot timpul conectați la nou, în pas cu ultimile tendințe din piața produselor, echipamentelor și accesoriilor profesionale de curățenie. Preocuparea noastră este de a oferi clienților noștri avantajul de a beneficia de produse cu cel mai bun raport calitate-preț. Flota auto din dotare ne permite să efectuăm instalări și să furnizăm game complete de produse, echipamente și accesorii, la orice locație din Romania, fie ca sunt spații industriale, clădiri de birouri, spații comerciale, clinici sau spații de locuit.

Clienții ce doresc să își schimbe echipamentele pot opta pentru sistemul de buy-back oferit în condiții avantajoase. Echipa noastră oferă consultanță și execută demonstrații acolo unde este cazul, astfel vă puteți convinge de calitatea produselor și serviciilor noastre. Suntem întotdeauna alături de clienții noștri

  Prin utilizarea acestui formular sunteti de acord cu stocarea si manipularea datelor dvs. pe acest site web.

  nformatii:

  Adresa: S.C. STIL INTERMED S.R.L SEDIU: ROMAN

  Telefon:0751215661 / 0743337541

  Email: stilintermed@gmail.com

  Orar functionare

  Luni – Vineri 9am to 6pm
  Sambats – 9am to 3pm
  Duminica – Inchis